logo

Søk

Timebestilling for karriereveiledning

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg innen 1-3 virkedager for å finne en ledig time. I forbindelser med ferieavvikling og høytider kan responstiden bli noe lenger.

Hvis du har spørsmål om bestilling av karriereveiledning eller trenger hjelp til å fylle ut bestillingsskjemaet, kontakt oss på telefon 33 38 08 83 i kontorets telefontid kl: 9.00 – 15.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag. 


Hva ønsker du at vi fokuserer på i karriereveiledningen? (sett gjerne flere kryss)
     
Hva er din situasjon i dag?
     

Samtykkeerklæring
Karrieresenteret Vestfold trenger ditt samtykke for å innhente og behandle personopplysningene du fyller ut i bestillingsskjemaet, og annen relevant informasjon som du deler med oss i løpet av karriereveiledningsprosessen.

Formålet med å innhente personopplysningene er at vi skal kunne kontakte deg for å avtale tidspunkt, og at din karriereveileder skal få forberedt seg så godt som mulig til samtalene. Vi benytter også noe av informasjonen til vår anonyme kunderegistrering. Denne brukes kun til statistikk.

Vi informerer om at:

  1. Vi behandler kun personopplysninger som du selv oppgir til oss. Vi gir heller ikke fra oss personopplysninger til andre.
  2. Vi fjerner rutinemessig alle personopplysninger om deg fra våre systemer etter at du har hatt din siste karriereveiledning.
  3. Du kan i løpet av din karriereveiledningsprosess når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Vi sletter da alle personopplysninger om deg umiddelbart.
  4. Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om våre rutiner for behandling av personopplysninger før du samtykker, les vår personvernerklæring som du finner i margen til høyre.
  5. Vi trenger ditt samtykke for å behandle og oppbevare personopplysninger i den perioden du er kunde hos oss.

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern