logo

Søk

Du er her:

Søkresultater

Søkeordet må være minst 3 tegn.
 • Privatisteksamen høsten 2020

  Alle som skal ta privatisteksamen i gamle Vestfold høsten 2020, må melde seg opp på privatistweb i gamle Telemark. De må opprette ny bruker i privatistweb for Telemark. Privatister med bosted i Vestfold vil likevel gjennomføre eksamen i Vestfold.

 • Nytt tilbud om digital karriereveiledning

  På karriereveiledning.no kan du få veiledning på telefon eller digitalt. Dette er en nasjonal tjeneste. Du får svar på dine spørsmål om utdanning, opplæring og arbeid. Tjenesten er anonym, og karriereveilederne har taushetsplikt.

 • Lovfestet karriereveiledning i regi av fylkeskommunene

  19.juni 2020 ble endringene i opplæringsloven vedtatt av Kongen i statsråd, og fylkeskommunene har nå plikt til å tilby karriereveiledning for innbyggerne.

 • Er du i en overgangsfase? Lytt til denne podcasten

  Elaine Bloom har i sin podcast intervjuet karriereveileder Sonja Susnic om ulike temaer innen karriereveiledning.

 • Gratis videreutdanning ut 2020 for permitterte og arbeidsledige

  Nå kan du benytte den ledige tiden på å gjøre deg mer attraktiv for arbeidslivet, enten du skal tilbake til din nåværende arbeidsgiver eller inn i en ny jobb. Den 22. april åpnet regjeringen for at permitterte og ledige kan ta utdanning mens de mottar dagpenger. Denne ordningen er godkjent frem til 31.12.2020.

 • Gratis utdanning for praksiskandidater som vil ta fagbrev

  I mai utlyste regjeringen 50 millioner kroner til oppskalering av digitaliserte utdanningstilbud som kan tilbys raskt og nettbasert og NooA har nå fått tilsagn om støtte til 10 av sine praksiskandidatstudier. Det betyr at vi kan tilby en del fullfinansierte (gratis) studieplasser på disse studiene til permitterte og arbeidsledige. Plassene tildeles fortløpende til kvalifiserte søkere.

 • Trenger du å ferdigstille din påbegynte lærerutdanning?

  For å bli en del av prosjektet må du ha bestått minst 150 studiepoeng fra en allmennlærerutdanning, eller 4-årig grunnskolelærerutdanning ved en norsk utdanningsinstitusjon. Denne utdanningen må ha vært påbegynt før 2017. Dersom du har 150 studiepoeng fra en annen utdanning vil du dessverre ikke være kvalifisert for dette prosjektet. Søkere som trenger praksis må legge fram politiattest. Alle studenter blir skikkethetsvurdert i både undervisning og eventuell praksis gjennom hele studieforløpet.

 • Søk nå! Ledige studieplasser på Universitetet i Sørøst - Norge, fagskolene og bransjeprogram

  Det er nå mulig å søke på studier på universiteter, høgskoler og fagskoler. Du kan velge mellom videreutdanninger, master programmer, master emner og fagskolestudier. I tillegg har Regjeringen etablert åtte treparts bransjeprogram for kompetanseutvikling der staten og partene i arbeidslivet samarbeider om å øke deltakelsen i kompetanseutvikling innenfor utvalgte bransjer. Under finner du link til alle disse tilbudene.

 • Ressurshefte karriereveiledning Karrieresenter Østfold

  I 2019 feiret Karrieresenter Østfold og Partnerskap for karriereveiledning i Østfold 10 år. I den forbindelse inviterte vi 200 veiledere til en jubileumskonferanse 14.- 15. oktober på Quality Hotel Sarpsborg

Viser fra 1 til 10 av totalt 195 artikler

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern