logo

Søk

Du er her:

 

Rekrutteringsdag 23. august hos Silicia – Vestfold Technology Incubator

Det er i motgang vi utvikler oss - Er du villig til å gripe en mulighet og satse for å skape en egen arbeidsplass? Silicia – Vestfold Technology Incubator er et not-for-profit selskap som har som mål å gi ferske gründere større fart og enklere tilgang til kunder og markeder. Vi bidrar til økt verdiskapning, økt innovasjons-hastighet og realisering av prosjekter.

Frokostmøte fra kl. 08:00 – 10:00
Auditoriet, Forskningsparken, Raveien 205, Borre

Omstillinger eller endringer kan ofte føles ubehagelige eller skape usikkerhet i oss. Akkurat nå er mange innen olje og teknologi inne i en vanskelig periode. Oppsigelser og permitteringer rammer mange flinke mennesker, ofte helt vilkårlig.

Samtidig er det som slutter ofte begynnelsen på noe nytt, og det som nå er vanskelig er det som skaper viljen og muligheten til å ta noen skritt i en helt annen retning, treffe nye mennesker og få nye idéer. Svært mange vellykkede selskaper er født ved at mennesker plutselig ikke har noe å tape, og velger å følge sin egen drøm i stedet for å jobbe for andres.

Silicia – Vestfold Technology Incubator kan være akkurat det møtestedet som hjelper deg i en helt ny og spennende retning. Vi er et kraftsenter for nyetableringer innen teknologi basert virksomhet, og du er invitert til et spennende frokostmøte. Møtet arrangeres i samarbeid med TopTemp, NAV Vestfold, Karrieresenteret Vestfold, Tekna og Innovasjon Norge.

Her vil vi gjennom ulike foredrag og variert informasjon gi deg et bilde av hvordan Silicia har utviklet et unikt konsept for å støtte gründerskap, og hvorfor vi er det miljøet i Vestfold som skaper flest nye virksomheter og arbeidsplasser innen kunnskapsbasert industri.

Vi håper på å gi deg inspirasjon, nye tanker, nettverk og noe å bite i, helt uforpliktende. Ta steget NÅ, og meld deg på i dag.

Trenger du mer informasjon, ta kontakt med:

marianne@silicia.no

 

  

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern og informasjonskapsler