logo

Søk

Du er her:

 

Karrieredagen 2014 på HBV- Campus Vestfold

Karrieredagen er viktig å få med seg for alle som har tenkt seg ut i arbeidslivet etter endt studietid. For å få en jobb, trenger du utdannigen din. For å få en god jobb i den bedriften du virkelig ønsker å få jobb, behøver du mer enn bare utdanning. Møt opp på årets Karrieredag, få med deg forelesningen om hvordan sosiale medier kan være med på å gjøre deg attraktiv. Få også med deg et underholdende jobbsøkerkurs. Grûnderen av Slottfjellfestivalen kommer og forteller om sine erfaringer fra å starte opp virksomheter. En lærer i praksis vil fortelle om hva som egentlig skjer i klasserommet. Og ikke minst, kom og møt alle bedriftene som vil møte nettopp DEG!

Program

08.00 - Rigging/ mingling "Business to business"

09.00 - Bedriftstands åpner for besøk

10.00 - Offisiell åpning (Cafè Amfi)

  • Velkommen v/studentene
  • Innlegg fra Vestfold fylkeskommune
  • Rektor Petter Aasen åpner årets Karrieredag
  • Musikalsk innslag

10.30 - 11.00 - "Sosiale medier ved rekruttering, og merkevarebygging av seg selv" v/Johannes Fjose Berg (aud. Larvik)

Johannes jobber som PR-rådgiver i et prisvinnende kommunikasjonsbyrå.
Han har bakgrunn fra Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer, NITO og fra Kunnskapsdepartementet. Han har dessuten vært leder for Ungdomsinformasjonen i Oslo og Studentenes Landsforbund.
Av utdanning er Johannes lærer. Han har videre tatt statsvitenskap og PR- og kommunikasjonsledelse.

Kommunikasjonsfaglig har Johannes jobbet med alt fra lobbyvirksomhet, sosiale medier og kampanjer, til kommunikasjonsstrategi og -planlegging. Johannes blogger på fjoseberg.wordpress.com, og har i mange år vært en aktiv foredragsholder.

12.00 - Lunch

12.30 - 13.15 - "Jobbsøking på 1 - 2 - 3" v/Knut Solberg (aud. Larvik)

Et underholdende foredrag om jobbsøking som svarer på de vanlige spørsmålene og ærlig forteller hva rekruttere egentlig ser etter. Knut snakker engasjerende og morsomt om å styre sin egen karriere og benytte seg av sin kompetanse og muligheter.

Knut Solberg er grunnlegger av Karrieremagasinet Kaleidoskopet og av Jobbsøkerskolen. Han benyttes jevnlig som rekrutterer og foredragsholder.

14.00 - "Hvordan lykkes som gründer, og hvordan mislykkes?" v/ Christoffer Rød (aud. Larvik)

Christoffer har vokst opp på gård i Vestfold, han grunnla Slottsfjell festivalen og har markert seg som en engasjert grunder i vårt lokalmiljø. Vi gleder oss til å høre om noen av hans erfaringer.

 

 

  

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern og informasjonskapsler