logo

Søk

Du er her:

 

Husk å søke høgskole, universitet eller fagskole innen fristen 15.april

FAGSKOLER:

Fagskole søkes elektronisk på vigo.no. Ved innlogging på kreves  passord og engangskode til MinID, smartkort fra Buypass, USB-pinne fra Commfides eller BankID. Når søknaden din er registrert og du har godkjent karakterer fra skolegang og/eller fag/svennebrev, er det ikke nødvendig å sende inn dokumentasjon om dette, da ser opptakskontor/skolene de samme karakterene som deg. Men all dokumentasjon om relevant praksis, altså det som ikke er offentlig registrert, må sendes inn til skolen som er førstevalget ditt. Dette gjelder også eldre utdanning, autorisasjonspapirer, sikkerhetskurs, sertifikater o.l.

Har du spørsmål om utdanningen, kan du kontakte Nasjonalt opptakskontor for fagskolen (telefon 51516885, epost fagskoleopptak@rogfk.no).

 

OFFENTLIGE HØGSKOLER OG UNIVERSITETER:

Ønsker du å studere på en offentlig høgskole eller på et universitet må du søke via samordaopptak.no. 15.april er siste frist for å søke, eller legge til flere studieønsker i søknaden din. Etter 15. april er det bare mulig å omprioritere studieønskene du allereie har lagt til i søknaden din. Du kan omprioritere studievalgene dine fram til 1.juli.

1. Registrer søknaden din

2. Last opp dokumentasjonen din

3. Følg opp søknaden din

Hvis noe mangler i søknaden din vil du få melding på e-post. Du har selv ansvar for å følge opp søknaden din.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern og informasjonskapsler