logo

Søk

Er du student, jobbsøker eller bare ønsker å ha en profesjonell profil, bør du lage deg en profil på LinkedIn. LinkedIn blir stadig viktigere som kanal for jobbrekruttering. Den har etterhvert utviklet seg som den største online nettverksplattform med rundt 80 millioner profiler internasjonalt.

LinkedIn er et profesjonelt nettverk du kan bruke i forbindelse med jobbsøk, få nyttig informasjon om bedrifter og bransjer i tillegg til at du kan knytte til deg fagfolk du samarbeider med eller har en relasjon til.

I en enkel nettverksløsning kan du enkelt holde oversikt over nettverket ditt. I tillegg kan du presentere din egen kompetanse og cv slik at den blir synlig for både egne og andres  kontakter. Du har også mulighet til å samle anbefalinger fra arbeidsgivere, kollegaer og andre i ditt nettverk.

Du kan også delta i grupper og diskusjonsfora. Her kan du stille spørsmål og diskutere med bransjefolk, lytte til eksperter på ditt fagområde og vise frem din kompetanse for potensielle arbeidsgivere. Slik kan du allerede som student få en fot innenfor bransjen.

Det har også blitt vanlig å utlyse stillinger via LinkedIn. Plattformen har egen stillingsdatabase.

 

 

 

 

  

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern