logo

Søk

Du er her:

 

Vestfold Fylkeskommune 131109

Karrieresenteret Vestfold gjøres kjent

Karrieresenteret Vestfold åpnet offisielt 4. september 2009. Nå ønsker de å gjøre sin virksomhet kjent for Vestfolds innbyggere. I tillegg til å informere om sine tjenester på NAV-kontorer, grunn- og videregående skoler og andre offentlige etater, bestemte de seg for å stå på stand på diverse kjøpesentre i fylket. De har vært tre ganger på Farmandstredet og nå står både Hvaltorvet i Sandefjord og Nordbyen i Larvik for tur.

I samarbeid med UngInfo som har kontor i tredje etasje på Farmandstredet, fikk Karrieresenteret plass på Farmandstredet flere torsdager i høst. - Torsdag var tredje gangen vi stod her, og vi har stått her hver gang fra kl. 12.00 til 15.30, sier karriereveileder Nils Erling Mogensen.

De har laget en flott roll-up som fanger folks interesse. - Med slagordet ”Du bestemmer selv din karriere”, håper vi at folk i alle aldre stanser opp litt og lurer på hva vi har å tilby. Erfaringene fra de andre dagene vi har stått her, tyder på at tidspunktet vi har valgt å stå på stand er når våre målgrupper besøker senteret. Vi håper å nå ungdom som ikke er i utdanning eller i lære, arbeidsledige, sykemeldte og andre som av ulike grunner ønsker å få en individuell karriereveiledningssamtale, sier leder for Karriesenteret Vestfold Kjersti Furhovden.

De deler også ut flyere med påskriften ”Trenger du informasjon om yrker eller utdanning?” ”Har du behov for hjelp med søknader til jobb eller utdanning?” Ønsker du en karriereveiledningssamtale med oss?” I tillegg står det at tjenesten er gratis, og man finner også et kart om hvor Karrieresenteret holder til og hvordan man kan nå dem.

- I slutten av måneden skal vi til Hvaltorget i Sandefjord og Nordbyen i Larvik. Etter hver gang vi har stått på stand, kommer det mange telefoner til Karrieresenteret, og flere folk dukker opp i Fjordgaten 2 der vi holder til,  sier karriereveileder Nils Erling Mogensen.

 

  

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern