logo

Søk

Du er her:

 

nav.no 170111

Utdanningsmesse

Publisert 17.01.11

- Interessen for NAV er mye større enn tidligere år. Det virker som om flere unge skjønner at vi er en spennende organisasjon og en nyttige samarbeidspartner også for unge mennesker, sier Øyvind Kleppan fra NAV Sandefjord.

Torsdag 13. og Fredag 14. januar ble det arrangert utdanningsmesse i Jotunhallen i Sandefjord. Sin vane tro hadde NAV stand og bidro med foredrag om NAVs oppgaver og NAV som arbeidsplass. Mange unge stoppet opp for en prat, nysgjerrige på hva NAV kan gjøre for unge mennesker som står på terskelen til voksenlivet. Øyvind Kleppan og Katrin Bergly fra NAV Sandefjord og Sonja Susnic og Gørill Erikstad fra Karrieresenteret i Vestfold svarte villig vekk på spørsmål, og orienterte og informerte, om det meste fra jobbsøk til utdanningsvalg.

- De unge i dag har mange muligheter over store deler av verden. Det er så mye å velge i. Klart det er vanskelig. Vår oppgave er å veilede for å gjøre det litt lettere å velge riktig, sier Sonja og legger til at det viktigste er at de unge velger utdanning og ikke satser på at det går bra uten. Statistisk er det uklokt, det er de uten utdanning som faller først ut av arbeidslivet. 

Vil du vite mer om karrierevalg og utdanningsveier, logg deg inn på www.karrierevestfold.no 

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern