logo

Søk

Du er her:

Slik bestiller du time

Som et føre-var-prinsipp for å forebygge smitte i forbindelse med koronaviruset tilbyr Karrieresenteret Vestold kun veiledning per telefon og Skype de neste ukene. Har du avtalt tid til karriereveiledning skal du IKKE møte opp på avtalt sted. Din karriereveileder vil ringe deg på tidspunktet eller kontakte deg på Skype om det er avtalt. Dersom du ikke ønsker veiledningssamtale, vennligst gi beskjed på telefon 33 38 08 83, eller e -post: post@karrierevestfold.no / gjennom lenken / bekreftelse da du bestilte timen.

Du bestiller time selv ved å klikke på lenken under. Du må være bosatt i Vestfold fylke og over 19 år for å benytte deg av våre tjenester. Har du kun generelle henvendelser kan du også sende oss en mail til post@karrierevestfold.no.

Blir du forhindret fra å møte til avtalt tid, ber vi vennligst om at du avbestiller evt. ombooker tidspunkt så fort som mulig. På den måten kan andre ha mulighet til å få din time.

 

 

Bestill time 

 

Personvernlovgivningen krever at du aktivt samtykker til at vi innhenter og oppbevarer personopplysninger om deg.

Samtykkeerklæring
Karrieresenteret Vestfold trenger ditt samtykke for å innhente og behandle personopplysningene du fyller ut i bestillingsskjemaet, og annen relevant informasjon som du deler med oss i løpet av karriereveiledningsprosessen.
Formålet med å innhente personopplysningene er at vi skal kunne kontakte deg for å avtale tidspunkt, og at din karriereveileder skal få forberedt seg så godt som mulig til samtalene. Vi benytter også noe av informasjonen til vår anonyme kunderegistrering. Denne brukes kun til statistikk.


Vi informerer om at:

  1. Vi behandler kun personopplysninger som du selv oppgir til oss. Vi gir heller ikke fra oss personopplysninger til andre.

  2. Vi fjerner rutinemessig alle personopplysninger om deg fra våre systemer etter at du har hatt din siste karriereveiledning.

  3. Du kan i løpet av din karriereveiledningsprosess når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Vi sletter da alle personopplysninger om deg umiddelbart.

  4. Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om våre rutiner for behandling av personopplysninger før du samtykker, les vår personvernerklæring som du finner i margen til høyre.

Vi trenger ditt samtykke for å behandle og oppbevare personopplysninger i den perioden du er kunde hos oss.

Besøksadresse: Nordbyen 40, 3111 Tønsberg

 

 

 

 

 

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern