logo

Søk

Du er her:

KLIKK FOR TIMEBESTILLING

På grunn av smittesituasjonen vi er inne i tilbyr vi nå kun digitale veiledninger. Du kan velge mellom telefon eller video ved å trykke på lenken for timebestilling.

Blir du forhindret fra å møte til avtalt tid, ber vi vennligst om at du avbestiller evt. ombooker tidspunkt så fort som mulig. På den måten kan andre ha mulighet til å få din time. Har du kun generelle henvendelser kan du sende en mail til post@karrierevestfold.no eller ringe 33 38 08 83.

Sammen skaper vi et trygt Karrieresenter. Vennligst les gjennom dette før ditt besøk hos oss.

 • Du kan ikke komme til oss om du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om din time og ønsker deg velkommen tilbake når du er symptomfri igjen, evt. kan vi gjennomføre den avtalte veiledningen på telefon eller video.
 • Vi har tilgang på håndsprit ved inngangsdøren. Alle kundene skal benytte dette ved ankomst og avreise.
 • Vi kan dessverre ikke håndhilse på deg.
 • Host og nys i armkroken.
 • Vi må holde minimum 1 meters avstand gjennom hele ditt besøk på karrieresenteret. Vi følger råd gitt av fhi.no, og våre kontorer er tilpasset dette.
 • Vi kan dessverre ikke servere deg noe å drikke.
 • Kom presis til timen og vent evt. utenfor.
 • Vennligst ikke bruk din egen mobil så lenge du er i våre lokaler om det ikke er helt nødvendig.
 • Gi beskjed om du i etterkant av timen får påvist Covid 19-smitte. Dette er svært viktig for oss alle og smittesporing generelt. Vi følger rutiner gitt av FHI om å ha oversikt over kundene som har vært på karrieresenteret de siste 14 dagene, samt informerer kundene om at vi oppbevarer denne informasjon.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen! Vi skal gjøre vårt ytterste slik at du får et fint besøk hos oss.

Trenger du hjelp utover vår åpningstid kan du benytte deg av den gratis nasjonale karriereveiledertjenesten på denne portalen:

KARRIEREVEILEDNING.NO


Personvernlovgivningen krever at du aktivt samtykker til at vi innhenter og oppbevarer personopplysninger om deg.

Samtykkeerklæring
Karrieresenteret Vestfold trenger ditt samtykke for å innhente og behandle personopplysningene du fyller ut i bestillingsskjemaet, og annen relevant informasjon som du deler med oss i løpet av karriereveiledningsprosessen.
Formålet med å innhente personopplysningene er at vi skal kunne kontakte deg for å avtale tidspunkt, og at din karriereveileder skal få forberedt seg så godt som mulig til samtalene. Vi benytter også noe av informasjonen til vår anonyme kunderegistrering. Denne brukes kun til statistikk.


Vi informerer om at:

 1. Vi behandler kun personopplysninger som du selv oppgir til oss. Vi gir heller ikke fra oss personopplysninger til andre.

 2. Vi fjerner rutinemessig alle personopplysninger om deg fra våre systemer etter at du har hatt din siste karriereveiledning.

 3. Du kan i løpet av din karriereveiledningsprosess når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Vi sletter da alle personopplysninger om deg umiddelbart.

 4. Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om våre rutiner for behandling av personopplysninger før du samtykker, les vår personvernerklæring som du finner i margen til høyre.

Vi trenger ditt samtykke for å behandle og oppbevare personopplysninger i den perioden du er kunde hos oss.

 

 

 

 

 

Karrieresenteret  Vestfold | Nordbyen 40 | 3111 Tønsberg | 33 38 08 83 | post@karrierevestfold.no

Personvern